Untitled Document
3DVisionDesign logo Rólunk Referenciák Szolgáltatások Elérhetőség
Szolgáltatások
3D Építészeti külső és belső látványtervek:
A belső látványtervek a klasszikustól a modernig bármilyen stílusban elkészülhetnek. Bemutathatnk velük bármilyen teret, a konyhától az irodáig, tetszőleges szemszögből, részletgazdagon, akár egy apró részletet kiemelve. Bármilyen stílusban is készül, fényképszerűen eleveníti meg a teret, a bútorokat, a funkciót, és a fényeket.
Az építészeti HIGH END látványtervek készülhetnek családi házakról, hotelekről, éttermekről, lakóparkokról, vagy társasházakról. Külső látványterveink tökéletes megvilágításban, professzionális kamerabeállításokkal az eredeti környezetükben minden részletével együtt mutatják be az épületeket, épületeggyütteseket. Képeinken a fényekkel, a tükröződésekkel, a napszakok vagy az évszakok megválasztásával keltjük életre a tervezők, belsőépítészek, és lakberendezők elképzeléseit.
A látványtervezés előnyt jelent amikor munkáit, ötleteit élethű látványterveken keresztül mutatja be mások számára - így lenyűgözve közönségét, de az előre nem látható hibák feltérképezésében is nagy szerepe van, mert még a beruházás megkezdése előtt látható a látványterven, ha rejtett hibákat tartalmaz a terv -, ezzel pénzt, időt és energiát megtakarítva.
A látványtervezés kiválóan alkalmas olyan esetekben is, amikor egy nehezen bemutatható terméket vagy szolgáltatást vagy technológiát szeretnénk látványosan megjeleníteni, vagy mikor már nem létező épületet, tárgyat szeretnénk újra a világ elé tárni, például templomok, műemlékek, várak és egyéb régi épületek rekonstrukciójának esetében.
Készítünk középületekről, társasházakról, családi házakról, lakóparkokról, sport és ipari létesítményekről, közterületről, parkokról, kertekről, lakóépületről, iroda és üzlethelyiségről, termékekről, valamint kiállítási pavilonokról, standokról is látványterveket.
Ha szeretné termékét 3D-s formában többféle szín és anyagvariációban megtekinteni, elkészítjük a termékek 3D-s modelljét. A modellek tetszőleges 3D-s környezetben elhelyezhetők, arról bármilyen szemszögből nagyfelbontású éles kép készíthető, vagy egyszerűen elérhetővé tehetők webes felületeken tervezők, designerek számára.
Gyakran készítünk egy termék 3D-s modelljéből fényképszerű látványterveket, de előfordul olyan is amikor kész termékek fotóiból 3D-s környezet segítségével készítünk professzionális, igényesen elkészített komplex képeket, majd ezekből szórólapot, katalógust. A termékek ábrázolásánál mindig arra törekszünk, hogy azt egy valós atmoszférában, a színeket, anyagokat, fényeket, a termék minden részletével együtt valósághűen jelenítsük meg a megrendelő számára. Ez egy költségkatékony, és gyors megoldás lehet minden olyan cég számára, aki meg szeretné kímélni magát olyan extra költségektől, megy egy katalógus, vagy szórólap készítés során felmerül.
Bármilyen eszközről vagy technológiáról készítünk metszeteket, technikai illusztrációkat, robbantott ábrákat, mely élethűen, a legmegfelelőbb perspektívából mutatja be a terméket, melynek előnyeit tervezők és designerek egyaránt élvezhetik. A koncepciótól a kész termékdesign elkészüléséig éles, részleteiben kidolgozott, élethű, high end látványterveken jelenítjük meg a terméket, mielőtt még a prototípus vagy a kész termék elkészül.
Elkészítjük régi romos épületek, templok, műemlék jellegű épületek, várak, kastélyok virtuális rekonstrukcióját.
Fotorealisztikus 360 fokos 3D panoráma képeket is készítünk, mellyel egy igen kedvelt látványos megoldást kínálunk. A panorámaképek elhelyezhetőek különféle webes környezetben vagy multimédia alkalmazásokban.
Elkészítjük kiállítási pavilonok, standok, rendezvények díszleteit, akár több szín és anyagvariációban, hogy a siker garantált legyen.
2D arculatterv, reklámanyag:
Az ember nem is gondolná mennyire fontos a mai modern piacon, hogy egy weboldala egyedi tulajdonságokkal bírjon, s így kitűnjön a többi közül. A cél: könnyen megjegyezhető, jól átlátható, szép designnal és jól strukturált tartalommal rendelkező honlap. A szépség és a tartalom harmóniája, valamint a nem túl tolakodó, de magával ragadó ötletek kihasználása elengedhetetlen egy minőségi honlap elkészítéséhez.
A weboldal megjelenése rendkívül fontos, habár a webdesign nem csak a megjelnésről szól. Nem elég a látogatókat az oldalunkra vonzani, ott is kell tartani őket. Erre legtöbbször csak másodpercek állnak rendelkezésünkre és ebben fontos szerepet játszik a megjelenésen kívül a felépítés, az első benyomás, a hangulat és színválasztás. Egy oldal elkészítésekor arra törekszünk, hogy a végeredmény minden szempontnak tökéletesen megfeleljen.
Arculattervezéskor cége minden dokumentumát, megjeleníteni kívánt elektronikus és nyomtatott reklámanyagát egységes "ruhába öltöztetjük". Általában két-három kontrasztos színnel dolgozunk, hogy az eredmény feltűnő és konkrét legyen.
Egységes arculatra nem csak a design kedvéért van szükség. Ha cége dokumentumai egységes képet alkotnak, akkor ezek cégéről is összeszedettséget, komolyságot és határozottságot fognak tükrözni, mely igen fontos szerepet játszik ügyfélszerzéskor.
Cége logojának több funkcióval is rendelkeznie kell. Amellett, hogy azonosítja és megkülönbözteti vállalkozását, komoly reklámértékké is válhat, felhívja a figyelmet és vizuálisan befolyásoló hatása is van. Logoink teljes mértékben egyediek és figyelemfelkeltők.
Kiadvány- és szórólapterveinket szakszerű szövegtördelés, igényes színek, cselekvésre ösztönző kialakítás jellemzik.
Lepje meg szeretteit különleges ajándék filmmel!
Juttassa el hozzánk fényképeit, videoit és mi alkalomhoz illő kisfilmet készítünk belőle. Gondoljon bele, milyen élmény lenne kedvesét, ismerősét, családtagját egy róla szóló filmmel megajándékozni? Egy ilyen egyedi és személyes ajándéknak mindenki örül.
Egyedi faldekorációk (vászonképek, falmatricák), valamint esküvői dekoranyagok (meghívó, ültetőkártya, menükártya) készítését is vállaljuk.
Vállaljuk termék- és szolgáltatáskatalógusok készítését. Plusz lehetőségként 3d-s modellekből is készítünk látványos katalógust, mely felveszi a versenyt bármely professzionális fényképész által fotózott katalógussal, így esetenként egy költséghatékony megoldással is tudunk szolgálni.

Kiemelt, kombinált szolgáltatásunk
Ha már a tervekről, termékekről, szolgál- tatásokról 3D-s képet, illetve fényképszerű látványtervet készítünk, ne feledkezzen meg 2D-s grafikusi szolgáltatásunkról sem. Az elkészült képanyagból és a rendelkezésre álló információkból igényes szórólapot, katalógust, webdesignt, logot készítünk, így téve teljeskörüvé szolgáltatásunk. Ezen kívül készí- tünk egyedi esküvői meghívókat, ültető- kártyákat, és különböző dekor anyagokat, melyeket a 2D Grafika menüpontban talál meg.
Kapcsolat
3D High End Építészeti látványtervezés:

Web: www.3dvisiondesign.hu
Tel.: +3670/2767-104
E-mail: info@3dvisiondesign.hu
Kapcsolattartó:
Varga Balázs

2D arculatterv, reklámanyag:

Web: www.megalmodlak.hu
Tel.: +3620/512-8191
E-mail: info@megalmodlak.hu
Kapcsolattartó:
Gelencsér Anna

3DVisionDesign Látványterv Animáció Panorámakép
Megálmodlak Webdesign Reklámanyag Logo
2012 - Minden jog fenntartva