Untitled Document
3DVisionDesign logo Rólunk Referenciák Szolgáltatások Elérhetőség

Legutóbbi 3D belső látványtervek
Fehér színű, modern, minimal konyha design-t terveztünk egyik osztrák ügyfelünknek. A konyhából a gyártás előtt több szín és anyagvariáció is bemutatásra került.
A belsőépítész által megálmodott Dombóvár hotel és étterem fotórealisztikus látványterve már nem csak a tervezőasztalon létezik, a valóságban is megtekinthető, sőt ki is próbálható, mert egy az egyben megvalósult a kiviteli tervek alapján.
Nemrégiben egy letisztult, modern fürdőszoba design-t jelenítettünk meg látványterveink segítségével. A fürdőszoba 3d-s grafikái a Zalakerámia burkolatainak felhaszálásával született.
Egy egyedi, minőségi gyerekbútorokat gyártó cég felkérésére terveztük, és készítettük el néhány vidám gyerekszoba 3D látványtervét. A Todi egy feltörekvő márka a gyerekútorok piacán. Több korosztályon és generáción keresztül használható és nem utolsó sorban magyar gyártású termék.
A Prestige Hotelen belül kap helyet a főváros új étterme, mely 2015 tavaszán nyitja meg kapuit. Az étterem a világ 25-dik legjobb éttermének választott Michelin csillagos Costes lesz, melynek látványterveit mi készíthettük el.
Hangulatos, elegáns, letisztult. Röviden így lehetne jellemezni az egyik nemrégiben elkészült hálószoba látványtervet. A hálószobához hasonlóan a stílusosan berendezett nappalit, konyhát, és étkezőt is megelevenítettük látványterveinken.
Noe nevet visel a Todi gyerekbútor legújabb terméke. A 3D-s modellekből egy modern, barátságos fiúszoba design-t álmodtunk.
Egy belsőépítésznek készített modern, letisztult fürdőszoba látványterv.
Sólyon található Magyarország legöregebb magyar építésű falusi kistemploma, melynek ezer éves évfordólójának alkalmából készítettük el virtuális rekonstrukcióját.
A Biotextima nevű cég 20 éve foglalkozik hálószobacikkek forgalmazásával. Az évek folymán többször is lehetőségünk nyílt a cég számára Szűcs Klára lakberendező tervei alapján kiállítási standok 3D-s látványterveit elkészíteni.
3D belső látványtervek
A belső látványtervek a klasszikustól a modernig bármilyen stílusban elkészülhetnek. Bemutathatnk velük bármilyen teret, a fürdőszobától az irodáig, tetszőleges szemszögből, részletgazdagon, akár egy apró részletet kiemelve. Bármilyen stílusban is készül, fényképszerűen eleveníti meg a teret, a bútorokat, a funkciót, és a fényeket.
3D látványterv szolgáltatások

3DVisionDesign Látványterv Animáció Panorámakép
Megálmodlak Webdesign Reklámanyag Logo
2012 - Minden jog fenntartva